Toon filters
Sluit filters

Residentie Infinity Iii-Ref 45

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€479,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residentie Infinity Iii-Ref 45

Deze luxe en modern ingerichte accommodatie, gelegen in de bruisende badplaats Oostende, ligt op circa 200 meter van het strand en de fraaie Noordzee. In de knusse woonkamer heeft u direct toegang tot de open keuken, waarin alle gemakken voorhanden zijn. Zo heeft u de beschikking over een vaatwasser en een koffiezetapparaat (ook een Senseo machine), een koelkast met vriesvak en een combimagnetron.


In de directe omgeving kunt u parkeren, houdt u er rekening mee dat dit tegen betaling is. Het appartement ligt op de vierde verdieping, een lift brengt u daar zoevend naar toe. Op het balkon heeft u het gemak van een heerlijke loungebank en een praktische tafel met stoelen. In de zomer kunt u hier dus heerlijk vertoeven.


In de zomer is het in Oostende altijd erg gezellig en er is genoeg te beleven. De badplaats ligt op maar 35 kilometer van de Nederlandse grens vandaan. Deze accommodatie ligt op loopafstand van het strand en van alle winkeltjes en restaurantjes. U heeft dus alles binnen handbereik.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design