Toon filters
Sluit filters

Landweg

België, Vlaanderen, Tielt

  • Happy Home
Al vanaf:
€799,-
Bekijk Aanbod

Informatie Landweg

Huis Landweg is een ruim opgezette, gerestaureerde oude boerderij. Het huis beschikt over allerlei luxe. Naast 5 badkamers beschikt u over een overdekt privé zwembad met jetstream, de watertemperatuur van het zwembad is een aangename 30 graden. Wanneer u wilt bijkomen van het baantjes zwemmen, dan kunt u dit doen in de jacuzzi die naast het zwembad staat. Houd u er wel rekening mee dat het zwembad open is van 09.00 uur tot 21.00 uur.


Voor de kinderen is er vertier aanwezig in de vorm van een trampoline, een zandbak, glijbanen en een jeu de boulesbaan. In de speelkamer staat een pouletafel en bevinden zich diverse gezelschapsspellen in groot formaat.
Het vakantiehuis is ruim opgezet en is rolstoel toegankelijk. De badkamer op de begane grond is geheel aangepast voor mindervaliden. De grote zaal is ideaal voor feesten of zakelijke bijeenkomsten.



Het plaatsje Tielt heeft een gezellig, klein centrum. Hier vindt u bijvoorbeeld de Hallentoren. Deze toren behoort tot het UNESCO Werelderfgoed. Op 25 km afstand van uw vakantiewoning ligt Brugge. Brugge wordt ook wel het ?Venetië van het noorden?. Dit komt door de kleine kanalen die door de stad lopen en de vele bruggen. U kunt hier ook verschillende rondvaarten maken. Ook kunt u Oostende bezoeken. Deze gezellige badplaats ligt op 50 km van uw huis. Hier kunt u genieten van de zee en het strand. In de avond is er in Oostende entertainment voor jong en oud te beleven.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design