Toon filters
Sluit filters

Residence Durbuy/ Atlas Luxe

België, Ardennen, Durbuy

  • Happy Home
Al vanaf:
€626,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residence Durbuy/ Atlas Luxe

In de Belgische Ardennen ligt het luxueuze vakantiepark Résidence Durbuy. Bij de ingang van het park zijn er vele faciliteiten, zoals het gemeentelijk overdekt zwembad (tegen betaling) met sauna, brasserie en whirlpool. Het openlucht zwembad is in de maanden juli en augustus geopend. Verder zijn er een tennisbaan, speeltuin en wasserette (tegen betaling). Kinderbed, kinderstoel en opgemaakte bedden (tegen kleine vergoeding) zijn op aanvraag. Op het park zijn er speciale kids woningen. Zie hiervoor woningcode BLX122. Bij jeugdgroepen en schoolgroepen kan de borg tot tweemaal verhoogd worden.


Het pittoreske stadje Durbuy ligt op 3 km afstand. Deze praktisch ingerichte appartementen zijn per 4 ondergebracht in een villa met ieder een eigen ingang. De woningen zijn ruim van opzet met ligging aan een heuvel.



Durbuy, volgens de bewoners zelf het kleinste stadje van de wereld, ligt tussen de meanders van de Ourthe en in de nabijheid van hoge rotsen. Pak een lekker terrasje op het marktplein of ga lekker dwalen in de gezellige straatjes met prachtige gebouwen en schattige winkeltjes. Boek een huifkartocht of een rit met het toeristische treintje en verken zo Durbuy. Het hele jaar door worden er evenementen georganiseerd: braderieën en rommelmarkten.


De omgeving van Durbuy heeft vele mogelijkheden voor activiteiten. Midgetgolf, mountainbiken, abseilen, klimmen, golfen, wandelen en paardrijden.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design