Toon filters
Sluit filters

Jardins Du Golf - Type A

België, Ardennen, Durbuy

  • Happy Home
Al vanaf:
€600,-
Bekijk Aanbod

Informatie Jardins Du Golf - Type A

Dit appartement met terras ligt op de begane grond. Doordat het appartement zich op een exclusieve, kleinschalige residentie bevindt, kunt u gebruik maken van de het gemeenschappelijke buitenzwembad en de tennisbaan. U kunt ook kiezen voor het appartement BLZ131 op hetzelfde residentie. Dat appartement bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een balkon.



Voor golfers is dit appartement de perfecte uitvalbasis. Op loopafstand bevindt zich een golfbaan in de plaats Barvaux-sur-Ourthe. Er wordt een verhoogde borgsom gevraagd aan jeugd- en schoolgroepen. Verblijft u met uw kind(eren) in het appartement? Een kinderbed en kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.



Het appartement bevindt zich in de plaats Durbuy, ook wel het kleinste stadje van België genoemd. In deze plaats kunt u heerlijk wandelen en op het marktplein genieten van een lekker Belgisch biertje op het terras. Het hele jaar door vinden er verschillende evenementen in Durbuy plaats, waaronder braderieën en rommelmarkten. Tevens wordt er een scala aan buitensportactiviteiten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan mountainbiken, klimmen, midgetgolfen, abseilen, paardrijden of quadrijden. Genoeg te doen dus!

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design