Toon filters
Sluit filters

Residence Colombia Ref. 85

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€376,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residence Colombia Ref. 85

In de gezellige badplaats Oostende ligt dit landelijk ingerichte appartement, geschikt voor maximaal 4 personen. Het appartement ligt op de zesde verdieping maar is bereikbaar met een lift. Het appartement ligt direct aan het strand en vanuit de living kijkt u mooi uit over zee.

Er zijn twee slaapkamers aanwezig, een keuken voorzien van een oven en een balkon waar u na een dag aan zee nog kunt nagenieten met een lekker drankje. Op aanvraag is een kinderbed of kinderstoel beschikbaar. Uw auto kunt u tegen betaling in de directe omgeving parkeren.



Door de centrale ligging loopt u vanuit het appartement zo naar het strand en de zee, maar ook naar de in de buurt gelegen winkeltjes en restaurants. Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij een van de viskraampjes aan de boulevard waar u kunt genieten van de meest verse vis.

Oostende heeft veel bezienswaardigheden die niet mogen ontbreken tijdens een verblijf in deze kustplaats. Het museumschip Amandine, de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk, het museumschip Mercator, Noordzeeaquarium en uiteraard Fort Napoleon.



Maar er is ook veel te ontdekken in de directe omgeving van Oostende. Maak eens een heerlijke fietstocht langs de kust, of breng een bezoek aan Brugge. Deze fraaie stad is gemakkelijk bereikbaar vanuit Oostende. De Panne, Nieuwpoort, De Haan en Middelkerke liggen alle aan de kust en bieden ook allerlei trekpleisters aan gasten.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design