Toon filters
Sluit filters

Res. De Strandwandeling-R.209

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€463,-
Bekijk Aanbod

Informatie Res. De Strandwandeling-R.209

Deze residence heet niet voor niets De Strandwandeling. U steekt de weg over en u bent bij het strand en de zee. Dit praktisch ingerichte appartement aan zee ligt in de plaats Oostende. Het appartement met balkon bevindt zich op de tweede verdieping.Het appartement biedt een fraai uitzicht over de zee. Er is een lift aanwezig om bij het appartement te komen. In de woonkamer zorgt vloerverwarming voor een behaaglijke temperatuur, in de slaapkamers vindt u praktische, elektrische verwarming. Een kinderbed- en/of stoel kunt u ter plaatse aanvragen.
U kunt de auto parkeren op straat tegen betaling. In de buurt van het appartement zijn winkels en restaurants te vinden, deze kunt u te voet bereiken.


In de bekende badplaats Oostende is genoeg te doen en te beleven. Er zijn vele eetgelegenheden. Natuurlijk zijn er veel visrestaurants. Een dagje geen strand? Bezoek de Kursaal (Kurhaus). Hierin zit een concertzaal, het grootste casino van Europa en een heerlijk restaurant. Tevens kunt u in Oostende uitgaan of shoppen in de bekende Kapellestraat. Enkele culturele bezienswaardigheden in Oostende die u gezien moet hebben zijn Fort Napoleon, Noordzeeaquarium, Mercator en Atlantikwall.


In augustus vindt ieder jaar het populaire Afro Caribbean Festival in Bredene plaats. Dit ligt naast de plaats Oostende. Dit appartement is een prima uitvalsbasis voor dit festival.


Brugge ligt ongeveer 30 km van de plaats Oostende. Brugge is zeker een bezoekje waard. Het is een ideale wandelstad waar je lekker kunt winkelen en kan genieten op een terras met een heerlijk Belgisch biertje. Ook vindt u hier Choco-Story (chocolademuseum) en diverse winkels waar ze heerlijke Belgische chocolade verkopen.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design