Toon filters
Sluit filters

Flamenco

België, Vlaanderen, Wachtebeke

  • Happy Home
Al vanaf:
€569,-
Bekijk Aanbod

Informatie Flamenco

Net over de Belgische grens bij Zeeland ligt op een groen vakantiepark Chalet Flamenco, Dit houten chalet is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers, waarvan 1 met een stapelbed. Chalet Flamenco is gezellig ingericht en beschikt over een overdekt terras, waar vandaan u een heerlijk uitzicht heeft over de groene omheinde tuin. De kinderen kunnen heerlijk vrij spelen met de hond in deze tuin. Een kinderstoel en kinderbed zijn op aanvraag beschikbaar.



De omgeving is er één waar veel te beleven valt. Uiteraard kunt u naar Zeeland om de Deltawerken te bekijken. Maar zou het niet veel leuker zijn om het Belgische land te verkennen. Drie zeer bekende en graag geziene steden zijn Antwerpen, Gent en Brugge. Deze steden bieden zoveel mogelijkheden dat het teveel is om op te noemen. Antwerpen als metropool met zijn grote haven, Gent met zijn mooie pleinen met cafés en Brugge met zijn overbekende Belfort en stadshallen. Ook Brussel ligt op een dagtrip afstand van uw chalet.


Leuk voor de kinderen is het subtropische zwembad in Terneuzen (Nederland). In België móet u natuurlijk het enorme assortiment aan bieren proeven en uw chalet is daar een prima startpunt voor.



De accommodaties BVO001 tot en met BVO007 bevinden zich op hetzelfde vakantiepark.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design