Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Tenneville (Blx015)

België, Ardennen, Tenneville

  • Happy Home
Al vanaf:
€639,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Tenneville (Blx015)

U zoekt een terras op het zuiden met uitzicht op het fraaie landschap van de Ardennen? Dan is deze vakantiewoning in Tenneville dé bestemming voor u. Deze accommodatie is aangenaam rustig gelegen en biedt u bovendien volop privacy. Via de oprit die omhoog loopt, bereikt u de woning, daar neemt u de trap naar het woongedeelte. De verzorgde vakantiewoning bied ruimte aan drie slaapkamers en een verzorgde badkamer.



Bij de sfeer die de woning uitstraalt hoort natuurlijk een open haard en een knusse eethoek. De open keuken maakt het geheel compleet . Voor de kleintjes zijn een kinderstoel en (houten)kinderbedje beschikbaar. Het riante omheinde terras, wat deels overdekt is, nodigt uit om met familie of vrienden heerlijk te ontbijten, lunchen of zomaar gezellig te verpozen met een Belgisch drankje en hapje. De (sterk) hellende tuin heeft een klein gedeelte wat vlak is. De weilanden aan de overkant van het weggetje bieden zeker ruim genoeg om te spelen.



In de Ardennen is zeer veel te zien en beleven. Voor de actieve vakantieganger is het in de omgeving van deze vakantiewoning prima fietsen en wandelen door de uitgestrekte bossen waar de streek bekend om is. In het plaatsje Tenneville zijn een bakker, supermarkt, enige restaurants en apotheek voorhanden. Kiest u voor verantwoorde verse producten, bezoekt u dan de biologische boerderij in Tenneville.



Wat verder weg gelegen van uw vakantiewoning zijn de grotten van Han (of Hotton) zeker een aanrader om te bezoeken. In het plaatsje Achouffe, waar Brasserie d'Achouffe is gevestigd met brouwerij, kunt u het heerlijke La Chouffe bier (met de grappige kabouters op de etiketten) proeven. Bastogne is een historisch bekende plaats en de locatie van het 101st Airborne Museum.



Natuurlijk bezoekt u Durbuy, het (volgens de bewoners) kleinste stadje ter wereld. Een kanotocht over de Ourthe mag ook niet ontbreken tijdens uw vakantie, het laat u de natuur beleven op een onverwacht mooie manier. U ziet dat uw woning en omgeving alles bieden voor een rustige en toch spannende vakantie.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design