Toon filters
Sluit filters

Residentie Zeezicht Ref 91

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€463,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residentie Zeezicht Ref 91

Dit verzorgde appartement heeft een prachtig uitzicht over de zee en het strand van Oostende. Het appartement bevindt zich op de zesde verdieping, u kunt gebruik maken van de lift in het complex. Vanuit de woonkamer, die gezellig is ingericht, heeft u een weids uitzicht. Een kinderbed en/of kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.


Het balkon aan de achterzijde kijkt uit op het gezamenlijke (omheinde) zwembad. Het verwarmde zwembad is van midden juni tot einde september geopend. Wilt u een rondje fietsen? Er is fietsverhuur in de buurt van uw appartement. Indien u voor de deur van uw appartement parkeert, houd dan rekening met parkeerkosten.


Winkels, restaurants en boulevard zijn prima te voet te bereiken. Maak een wandeling over de boulevard en bekijk de leuke winkels en gezellige restaurants.


Oostende organiseert veel activiteiten en evenementen, zeker tijdens de zomermaanden. In de stad zelf kunt u een bezoek brengen aan de Amadine, een museumschip of De Kursaal met casino. Aan de noordkant van Oostende ligt Fort Napoleon waar meer dan 2 eeuwen geschiedenis ligt opgeslagen.


Andere plaatsen aan de kust die u kunt bezoeken zijn De Panne, De Haan, Blankenberge en Knokke. Net over de grens in Frankrijk kunt u Duinkerken bezichtigen. Steden als Brugge, Roeselare, Kortrijk zijn ook zeker een trip waard.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design