Toon filters
Sluit filters

Villa Carla

België, Ardennen, Durbuy

  • Happy Home
Al vanaf:
€949,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villa Carla

Deze luxe vrijstaande villa is gelegen op een schitterende locatie nabij Durbuy. De benedenverdieping van de villa is open en comfortabel ingericht, met onder andere een gezellige open haard. Op de eerste etage vindt u de ruime slaapkamers. Twee slaapkamers beschikken over een eigen balkon. De 5 slaapkamers zijn elk ingericht met een bepaald thema. Er is ook een speciale kinderkamer. Eén van de twee badkamers heeft een luxe hoekbad, inloopdouche en een dubbele wastafel. De andere badkamer heeft een toilet, douche en wastafel.



Buiten heeft u de beschikking over een verwarmd openlucht zwembad (open tussen mei en september), een grote, zespersoons jacuzzi, een sauna en zelfs een buitenkeuken. Voor de kinderen is er grote speelhoek en een speelhuis buiten met klimmuur.



Villa Carla ligt in een dorpje op 4km afstand van Durbuy. Het plaatsje Weris bevindt zich op 1 km afstand. Hier kunt u heerlijk uit eten (een van de restaurants heeft zelfs een Michelin ster) en u vindt er bovendien enkele gezellige terrasjes en voor de boodschappen een kruidenier.


In de Ardennen vindt u volop mogelijkheden voor buitensporten en adventure activiteiten. In de buurt zijn dan ook veel buitensport bedrijven te vinden. Villa Carla wordt niet verhuurd aan jeugdgroepen tot 25 jaar.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design