Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Ostseeresort Olpenitz (Dsh466)

Duitsland, Sleeswijk-Holstein, Ostseeresort Olpenitz

  • Happy Home
Al vanaf:
€487,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Ostseeresort Olpenitz (Dsh466)

Dit luxe appartement biedt een fantastisch uitzicht over het estuarium en de Oostzee met zijn prachtige stranden. De stranden bevinden zich op slechts enkele honderden meters afstand. Ook midden in het Baltische Zee Resort Olpenitz is er een kleine baai met een zandstrand.

Het appartement heeft op de begane grond een woonkamer met een bijzondere panoramische ramen waardoor er veel licht binnen komt. Een moderne en volledig uitgeruste keuken (met inductie kookplaat) is geïntegreerd in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een prachtige open haard. Vooral tijdens het koude seizoen kunt u het hier gezellig maken bij het knisperende vuur.

Elke kamer heeft een eigen badkamer, die toegang geven tot de sauna, waar u kunt opwarmen na een lange wandeling op het strand.

In het appartement is ook een golfuitrusting aanwezig. Het gebruik hiervan is gratis.

De 1e verdieping van het complex is vakantiehuis DSH467.

Dankzij het flexibele dagtarief systeem, zijn er aanbiedingen voor alle budgetten voor zowel korte als langere vakanties.

- Dagelijks aankomst en vertrek het hele jaar door mogelijk!
- Korte vakanties beschikbaar vanaf 2 nachten! Prijzen zijn afhankelijk van de dag van aankomst en de lengte van het verblijf:

- Afkortingen: WP = Week Prijs.
- 2 nachten - aankomst za: 40% van de WP; aankomst zo t/m do: 30% van de WP; aankomst vr: 45% van de WP.
- 3 nachten - aankomst za: 47% van de WP; aankomst zo t/m wo: 45% van de WP; aankomst do t/m vr: 55% van de WP.
- 4 nachten - aankomst za t/m wo: 60% van de WP; aankomst do t/m vr: 65% van de WP.
- 5 nachten - aankomst za t/m vr: 75% van de WP.

*** Houd er rekening mee dat het Baltische Zee Resort Olpenitz nog in aanbouw is. Restaurants en cafés zijn nog niet beschikbaar, de wegen zijn nog niet verbonden aan elkaar. Het directe uitzicht op de Baltische Zee is natuurlijk ongerept, mooi en onbetaalbaar maar we vragen om uw begrip dat sommige uitzichten deels belemmerd zijn. In de omgeving van het huis kan het voorkomen dat er bouwactiviteiten zijn. Kinderen moeten buiten altijd onder toezicht zijn. De huurprijs is al berekend op basis van deze constructie situatie; Andere kortingen zijn uitgesloten. ***

Het water direct buiten uw voordeur is niet officieel vrijgegeven om te zwemmen als gevolg van de stroming. Slechts een paar meter verderop aan de andere kant van de landtong is er een kleine baai met een zandstrand. Dankzij het ondiepe water is hier plezierig baden voor het hele gezin gegarandeerd.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design