Toon filters
Sluit filters

Aquamagis, Typ 2

Duitsland, Sauerland, Aquamagis/Plettenberg

  • Happy Home
Al vanaf:
€470,-
Bekijk Aanbod

Informatie Aquamagis, Typ 2

Deze luxe,geschakelde 5-persoons woning ligt op het Vakantiepark AquaMagis. Als HappyHome gast heeft u gratis toegang tot dit zwemparadijs met diverse glijbanen en zwembaden. Voor gebruik van de sauna en de fitnessfaciliteiten dient wel een kleine vergoeding te worden voldaan.


|
Het vakantiehuis is sfeervol, modern en licht ingericht. U beschikt over draadloos internet en u mag 2 huisdieren meenemen. De open keuken beschikt over alle faciliteiten om uw verblijf nog verder te veraangenamen, zoals een magnetron en afwasmachine. Op de begane grond vindt u verder de woonkamer met gezellige zithoek, de badkamer en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Op de bovenetage is er nog een slaapkamer, hier staan 2 aparte bedden en er is een extra, uitschuifbaar bed op wielen.


|
Het vakantiepark biedt diverse services zoals een ontbijtservice, boodschappenservice en barbecuepakket. Dit kunt u ter plaatse aanvragen. Het park ligt aan de rivier de Lenne, waarlangs u kunt wandelen en lange fietstochten kunt ondernemen die u langs de mooiste landschappen van Sauerland leiden.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design