Toon filters
Sluit filters

Aquamagis, Typ 2

Duitsland, Sauerland, Aquamagis/Plettenberg

  • Happy Home
Al vanaf:
€470,-
Bekijk Aanbod

Informatie Aquamagis, Typ 2

Direct aan het het water- en wellness center AquaMagis ligt deze 5-sterren vakantiewoning in de regio Sauerland. U heeft gratis toegang tot dit zwemparadijs met diverse glijbanen en zwembaden, waaronder een golfslagbad. Voor de sauna en fitnessruimte wordt wel een kleine vergoeding gevraagd.



In de twee-onder-een-kapwoning vindt u een ruime, open keuken die van alle gemakken is voorzien en een gezellige woonkamer. Op de begane grond bevinden zich tevens de badkamer en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Op de bovenetage vindt u nog een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een onderschuifbed, zodat nog een derde slaapplaats in deze kamer beschikbaar is.



Verder staan er diverse faciliteiten tot u beschikking, waaronder draadloos internet en een barbecue. Honden zijn niet toegestaan in deze vakantiewoning, kijkt u hiervoor bij de andere types. Plettenberg is een fraai plaatsje in Sauerland. Het is een veelzijdige vakantiebestemming. zo heeft u een zeer fraai uitzicht vanuit uw vakantiehuis op de omliggende bergen. Vlakbij ligt de rivier de Lenne, waar u lange wandel- en fietstochten kunt ondernemen.



Op het park zelf kunt u o.a. een barbecuepakket bestellen. Er worden ook georganiseerde reizen aangeboden, zoals een brouwerij tour of naar kasteel Altena. En in de winter kunt u genieten van wintersportactiviteiten in de skigebieden in Nordhelle, Olpe en Wildewiese.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design