Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Altefähr/Rügen (Dmr605)

Duitsland, Mecklenburg-Vorpommern, Altefähr/Rügen

  • Happy Home
Al vanaf:
€393,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Altefähr/Rügen (Dmr605)

Een kust droom in blauw-wit, de traditionele stijl van de kust. Hier kunt u van Rügen genieten en vooral ontspannen. De comfortabele semi-vrijstaande huizen zijn gelegen in Altefähr, in het zuidwesten van het grootste eiland van Duitsland. Het vakantiehuis dorp Sonnengarten ligt op slechts een paar honderd meter van de haven en de boulevard en biedt in de comfortabele vakantiewoningen de mogelijkheid om te ontspannen. Verspreid over twee verdiepingen bevinden zich deze drie gezellige kamers, de lichte woonkamer en de open keuken. Het terras nodigt u uit om te zonnebaden en de frisse lucht van het eiland om uitleven.

De haven van Altefähr met zijn unieke uitzicht op de historische oude binnenstad van Stralsund ligt op slechts een korte loopafstand. Als de ondergaande zon het water en de torens in een gouden licht duikt, gaat u zich betoverd voelen. Ook vanuit het strand kunt u de uitzicht over de torenspitsen en indrukwekkende Rügenbrücke genieten. Als u een keer geen zin hebt om te koken, kunt u gaan uiteten in een van de verschillende restaurants of vis snackbars.

De wateren voor de kust Altefähr zijn ideaal voor zeilen en surfen - probeer het maar eens! Midden in de stad is er de mogelijkheid om een ??aantal opleidingen te boeken op het surf- en zeilschool.

Zelfs zonder een auto is het vakantiehuis dorp Sonnengarten bereikbar: maak alvast de aankomst tot een hoogtepunt en neem een van de veerboten in de haven van Stralsund naar Altefähr. Vanaf het pier zijn het slechts ongeveer 400 meter naar het vakantiehuis. Ook met de trein vanuit Stralsund bereikt u Altefähr binnen een paar minuten. In het dorp is er een fietsverhuur en rond Altefähr zijn er vele goed gemarkeerde fietspaden, bijvoorbeeld, de bekende fietsroute "Rügenrund".

2015 en 2016 bevindt zich het vakantiehuis dorp in de aanbouw, er kunnen dus bouwactiviteiten in het gebied plaats vinden. Tijdens de zomervakantie is er rust.
Meer vakantiewoningen in dit vakantiehuis dorp: DMR601-644.
Andere helft van het huis :. DMR606

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design