Toon filters
Sluit filters

Aquamagis, Typ 1

Duitsland, Sauerland, Aquamagis/Plettenberg

  • Happy Home
Al vanaf:
€560,-
Bekijk Aanbod

Informatie Aquamagis, Typ 1

Dit vrijstaande vakantiehuis ligt naast het zwemparadijs Aquamagis in het dorpje Plettenberg in Sauerland. Deze vrijstaande, vijfsterrenwoning is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond vindt u een keuken met o.a. vaatwasser en magnetron en een gezellige eettafel. Bovendien vindt u hier een slaapkamer met tweepersoonsbed, een tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en de badkamer. Buiten heeft u de beschikking over een overdekt terras met tuinmeubilair en barbecue.



Op de bovenetage vindt u een heerlijke, grote bank om te relaxen en nog een derde slaapkamer met een eenpersoonsbed met uitschuifbed, zodat hier eventueel 2 slaapplaatsen beschikbaar zijn. Verder heeft u in de vakantiewoning een draadloze internetverbinding tot uw beschikking en mag u maximaal twee honden meenemen.



Als gast op het vakantiepark heeft u gratis toegang tot AquaMagis. Er zijn diverse glijbanen en zwembaden. Alleen voor de sauna en fitnessruimte wordt een geringe vergoeding gevraagd. Ter plaatse kunt u o.a. een boodschappenservice, ontbijtservice en barbecuepakket bestellen. Ook worden er uitstapjes georganiseerd naar bijvoorbeeld kasteel Altena of een brouwerij toer. Vanuit uw vakantiewoning heeft u een fraai uitzicht op de omliggende bergen. De omgeving verkennen kunt u te fiets of per voet: langs het vakantiepark stroomt de rivier Lenne. Hier kunt u fietstochten en wandeltochten ondernemen. In de winter kunt u langlaufen en skiƫn in Nordhelle, Olpe en Wildewiese.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design