Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In St.Andreasberg/Oberharz (Dan901)

Duitsland, Harz, St.Andreasberg/Oberharz

  • Happy Home
Al vanaf:
€175,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In St.Andreasberg/Oberharz (Dan901)

Dit geschakelde vakantiehuis biedt luxe en comfort voor twee personen. Na een actieve dag in de bergen kunt u in de sauna ontspannen. Ieder vakantiehuis beschikt over een eigen terras, waar u in alle rust van de zon en de frisse lucht van Nationaal Park Harz kunt genieten.

De liften op de Matthias-Schmidt-Berg en de Sonnenberg, met skipistes voor ervaren en beginnende skiƫrs en snowboarders zijn vanuit dit vakantiehuis snel en gemakkelijk te bereiken. In St. Andreasberg vindt u tevens een doordacht netwerk van langlaufloipen, met een lengte van enkele honderden kilometer. Enkele langlaufloipen zijn direct bij het vakantiepark gelegen, zodat de winterpret direct voor het vakantiehuis al kan beginnen. Sankt Andreasberg beschikt bovendien over een bijzondere attractie. Op de helling is namelijk snowtubing mogelijk.

Na een onvergetelijke dag in de sneeuw keert u voldaan weer terug naar dit vakantiehuis, dat is voorzien van een sfeervolle en moderne haard. Niets is gezelliger dan een gezellige winteravond bij het gemoedelijke haardvuur. Buiten kunt u genieten van het schitterend panoramisch uitzicht op het berglandschap van de Oberharz.

Maar ook in de zomer vindt u hier alles voor een ontspannende en actieve vakantie. Begeeft u zich op de rodelbaan van Sankt Andreasberg. Voor ervaren en beginnende mountainbikers zijn in de buurt verschillende trails te vinden, waaronder de langste van Europa.

In de buurt van Sankt Andreasberg is het tevens mogelijk om met een raft of een kajak de uitdaging aan te gaan op wild stromende rivieren. Wanneer u het wat rustiger aan wilt doen, kunt u tijdens een lange wandeling de fantastische natuur in de Oberharz ontdekken. In deze omgeving is altijd iets te beleven, zoals de Walpurgisnacht op 30 april of de bekende Hirschrufkampioenschappen in september, een traditioneel evenement in deze streek.

Dankzij het flexibele systeem met dagprijzen is een vakantie in Sankt Andreasberg voor iedereen betaalbaar. Boek een vakantie voor een lang weekend, een midweek of een lange vakantie voor een paar weken.

Bij ieder geschakeld vakantiehuis hoort een parkeerplaats, die uiteraard op het vakantiepark is gelegen. Bovendien is per twee geschakelde vakantiehuizen een gezamenlijke opbergruimte voor uw wintersportuitrusting aanwezig, met daarbij een droger voor uw sneeuwschoenen. Het huis is alleen toegankelijk via een trap (14 treden).

Een kinderbed en -stoel zijn op aanvraag beschikbaar, zonder extra kosten.

WLAN beschikbaar bij externe aanbieder tegen extra kosten (betaling per creditcard).

- Onze vakantiehuizen op dit vakantiepark: DAN901 - DAN954
- De gepubliceerde foto's kunnen woonvoorbeelden zijn, de kleuren en de inrichting kunnen verschillen
- Keuzevrije aankomst mogelijk het hele jaar

Berekening van de dagprijzen:
- Afkortingen: O = overnachtingen, WP = weekprijs
- 2 O, aankomst za: 40% van de WP, aankomst zo-do: 30% van de WP, aankomst vr: 45% van de WP
- 3 O, aankomst za: 47% van de WP, aankomst zo-wo: 45% van de WP, aankomst do-vr: 55% van de WP
- 4 O, aankomst za-wo: 60% van de WP, aankomst do-vrij: 65% van de WP
- 5 O, aankomst za-vr: 75% van de WP

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design