Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Hainrode (Dth202)

Duitsland, Thüringen, Hainrode

  • Happy Home
Al vanaf:
€873,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Hainrode (Dth202)

Het vakantiedorp Hainrode/Hainleite heeft als slogan 'idyllisch - ontspannen - sprookjesachtig'. Een regio met een van de grootste beukenbossen van Europa. Breng uw vakantie door in dit chique, lichte huis nabij het meer met een openbaar zwembad en vismogelijkheden. Vanaf het terras heeft u een grootst uitzicht. De verwarmbare wintertui, met haard is uitnodigend. Het huis is geschikt voor 8 volwassenen en 4 kinderen (2 kinderslaapkamer op de zolderverdieping met tweepersoonsbedden, 140 cm breed). Galerij op de eerste verdieping, in de kinderkamer op zolder is een laag plafond/ dakbalken. Het grote, open terras is voorzien van een buitenhaard. De grote slaapkamer is ook te bereiken via het terras (drempel). De keuken, de woonkamer, badkamer en de slaapkamer zijn gelijkvloers en geschikt voor rolstoelen. (gelieve dit bij boeking alsnog aan te geven). Een exclusieve sauna met kleurlichtstraler en een LED kleurtherapie kan tegen betaling en aanmelding (per verblijf) gebruikt worden. Bij het gebruik van de sauna heeft u ook de beschikking over een extra douchebad. Saunahanddoeken te huur. In badkamer 1 is een wc en in badkamer 2 een bidet en een aankleedtafel. Bij de verhuurder kunt u hout kopen voor de haard.

Hainrode en omgeving bieden u een goed bewijzerd wandelnetwerk en een bospas welke als natuurleerpad is aangemerkt.

In de omgeving: bosbad met waterglijbaan. gondelvijver, natuurleerpad, manege enz..
Het 'Märchenreich Teichtal' is slechts 500 m verder gelegen en hier vindt u bewegende en levensechte figuren aan, een attractie voor de kleine gasten.

Recreatieaanbod: openbaar natuurbad (500 m), manege (4 km), zomer rodelbaan en apenbos (8km),
Nordhausen (ca. 12km): badhuis, duikbassin, skelterhal, theater, bioscoop, Nordhäuser Reptielenzoo.

Kartcenter Obergebra (12 km), klimbos Thale (50km), Golfpark Neustadt (20 km), Kanutochten op de Werra en Unstrut.

Wintersport: Snowtubing St. Andreasberg (45 km), Skiloipen in het gehele Harzgebied (ca. 30 km), Skiliften in Braunlage, St. Andreasberg, Altenau enz. (ca. 50 km). Achter het huis kunt u meteen langlaufen (niet geloipd).

Hondenkennel mag gebruikt worden.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design