Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Dankerode (Dan124)

Duitsland, Harz, Dankerode

  • Happy Home
Al vanaf:
€728,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Dankerode (Dan124)

Dit gerestaureerde vakwerkhuis uit 1643 staat apart op de voormalige, grote boerderij van de eigenaar en maakt deel uit van een intacte dorpsgemeenschap. Van binnen is veel aandacht besteed aan het liefdevolle, landelijke sfeer. Tegelijk treft u hier als gast alle gemakken aan waar men vandaag de dag niet meer zonder kan. Op afspraak met de eigenaar kunt u de nostalgische open haard en de historische keukenhaard gebruiken. Indien gewenst kunt u gebruik maken van de gastronomische verzorging van het tegenover gelegen hotel.

Met een zwevende trein kunt u vanuit Thale (30 km) naar boven naar de Hexentanzplatz, een uitkijkplateau op 454 m hoogte. Hier ligt ook het bergtheater Thale, een oud natuurtheater met 1350 plaatsen. Maak een dagtocht naar Quedlinburg (31 km). Wandel door de pittoreske straatjes met kinderkopjes en geniet van de aparte sfeer van deze middeleeuwse plaats die ook op de UNESCO werelderfgoedlijst staat.

Maak een tocht via het smalspoor vanuit het romantische Selkedal, het oorspronkelijke landschap bestaat hier uit robuuste rotsen, bloeiende weiden, schilderachtige meertjes en uitgestrekte beuken- en eikenbossen. U kunt het dal ook te voet verkennen via het Selketalpad. Als u een bezoek brengt aan het pretpark Albertine ( 7 km) treft u daar onder andere een zwembad, een reuzenglijbaan, een belevenisbad met tegenstroomkanaal, een midgetgolf aan en een beachvolleyplaats.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design