Toon filters
Sluit filters

Villa du Gardon -Domaine Les Rives de l'Ardeche

Frankrijk, Ardèche, Vallon-Pont-d'Arc

  • Belvilla
Al vanaf:
€1.939,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villa du Gardon -Domaine Les Rives de l'Ardeche

Deze comfortabele vakantievilla met privé-zwembad (8 x 3,5) ligt op een ruim vakantiepark nabij Pont d?Arc. Het heeft een heerlijke tuin met grote trampoline voor de kids. Ook is er bij de receptie van het park nóg een groot zwembad.

Het park ligt aan de rivier de Ardèche. Maak een onvergetelijke kanotocht over deze prachtige rivier en geniet van de schitterende omgeving. Donderdag is het tijd voor de geuren en kleuren van de Zuid-Franse markt in Vallon Pont d'Arc.
Met een tas vol regionale lekkernijen keer je terug naar het vakantiehuis waar je de BBQ voorbereidt.

Bezoek de grotten bij Orgnac-l'Aven (17 km), de middeleeuwse plaatsen Labeaume (15 km), Largentiere (24 km) en het pittoreske Balazuc (21 km). Sportievelingen huren een mountainbike in Ruoms (11 km) en gaan abseilen in het Indy Parc in Vagnas (9 km).

De villa is sfeervol ingericht en voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur waaronder een afwasmachine, een gezellige woonkamer met openhaard en een (deels)overdekt terras. In de woning komen modern en authentiek mooi samen. Zo is de inrichting licht en modern maar zijn de terracottavloeren en houten balkenplafonds typische karakteristieke details.

Populair in Frankrijk

Ontwikkeld door Luv Design