Toon filters
Sluit filters

I Luminelli

Frankrijk, Corsica, Porto-Vecchio

  • Belvilla
Al vanaf:
€654,-
Bekijk Aanbod

Informatie I Luminelli

Ruime duplex in een prachtige tuin met zwembad, op 2,5 km van het strand

Dit kleinschalige, gezinsvriendelijke vakantiepark ligt in Zuid-Corsica. Het park biedt vijf villa's en drie duplexwoningen met terras en bloeiende tuin. Je vindt hier rust, comfort en ontspanning. De duplexwoning (75m2) ligt in een prachtige, uitgestrekte tuin. Op de begane grond is een 2-pers.slaapkamer met badkamer , een woonkamer met 2-pers.slaapbank en een open keuken. Op de etage (entree via buiten) is een woon/slaapkamer met een 2-pers.bed een 2-pers.slaapbank en een badkamer. De duplex is verzorgd en compleet ingericht.

Er is een gemeenschappelijk zwembad voor de nodige verkoeling en tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan talrijke activiteiten in de omgeving.
Om veiligheidsredenen is deze villa niet geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.

Vanuit dit park heb je toegang tot allerlei sportieve faciliteiten en activiteiten, zoals pétanque, wandelingen, tennis, bergsport, fietsen, squash, luchtsporten, paardrijden en vissen. Op 5 minuten rijden (2,5 km) ligt het geweldige strand van Palombaggia, een uitgestrekte vlakte van wit zand, omgeven door "parasol-pijnbomen".
Bezoek ook de schitterende stad Porto-Vecchio met de Geneefse stadsmuren. In deze omgeving vind je tevens de archeologische opgravingen met megalieten in Torre, Arragio of Tappa. Wat je ook niet mag missen, is het Woud van Ospedale (20 km) met de stuwdam en de waterval van Piscia di Gallu. Een ideale uitvalsbasis om het zuiden van Corsica te ontdekken!

Populair in Frankrijk

Ontwikkeld door Luv Design