Toon filters
Sluit filters

Lotza's Studios

Griekenland, Santorini,

  • Eliza was here
Al vanaf:
€660,-
Bekijk Aanbod

Informatie Lotza's Studios

Ik was eigenlijk van plan om maar één dagje op het eiland Santorini te blijven... Vanuit Kreta had ik een dagtrip geboekt om de voormalige vulkaan te bezoeken en ik zou dezelfde avond nog terug gaan. Maar toen ik Santorini vanaf de boot zag liggen, begon ik al te twijfelen. De rotsachtige wanden van de krater staken loodrecht uit zee omhoog en bovenop de kraterwand lag een lang lint van glinsterende witte huizen en kerkjes met blauwe daken.

Op aanraden van de vriendelijke schipper boekte ik een studio bij Lotza?s Studios op één van de meest historische plekjes van het schilderachtige stadje Finikia. De familie die al tweehonderd jaar eigenaar is van dit charmante verblijf was bijzonder gastvrij en bood me een kijkje in het traditionele dagelijkse leven op het eiland. Ze melken de geiten en maken zelf hun wijn.

Het koele zwembadje met jacuzzi en het heerlijke terras... Het lukte me die week niet om deze fantastische plek te verlaten. Want net als het wonderschone Santorini zijn de Lotza?s Studios echt een plaatje!

Populair in Griekenland

Ontwikkeld door Luv Design