Toon filters
Sluit filters

Alcantara Resort

Italië, Sicilië, Gaggi

  • Eliza was here
Al vanaf:
€650,-
Bekijk Aanbod

Informatie Alcantara Resort

Soms kom je op een plek waar je later nog regelmatig over droomt. En dan bedoel ik een droom in de positieve zin van het woord - of een dagdroom. Zo droom ik af en toe nog even terug naar Alcantara, een plek op Sicilië waar gastvrijheid ongekend hoog in het vaandel staat?

?Laat je maar lekker verwennen!?, zei Melissa, terwijl ze me vriendelijk aankijkt. ?Voor mij is niets belangrijker dan het jou naar de zin te maken deze week!? Dat waren de woorden waarmee ik werd onthaald in Alcantara, een prachtig resort, rustig en wat achteraf gelegen in een ruime, tropische tuin. Ik kreeg een ruime kamer, in een van de mooie villa?s, ingericht in warme Siciliaanse stijl, met een eigen terras voor de deur. Het hotel was elegant en licht, en in de met zorg aangelegde tuin kun je heerlijk rondstruinen. Toen ik een uurtje later met mijn boekje bij het zwembad aankwam lag daar een handdoek voor me klaar met een glas goudkleurige Marsala wijn, en een briefje: ?Welkom op Alcantara, neem je dromen mee de dag in!?. ?Geweldig?, zuchtte ik en deed eventjes mijn ogen dicht? 

?Als je mee wilt eten dan kan dat hoor!? Melissa moet mijn verschrikte blik hebben gezien nadat ik wakker schrok - aan het zwembad, en het schemerde al! ?Je had het vast even nodig? glimlachte ze. ?Onze specialiteit vanavond is een Bistecca alla palermitana, als je zin hebt schuif je gerust maar aan!? Ik glimlachte, en even moest ik aan de logeerpartijen van vroeger bij mijn oma denken, daar werd ik ook zo vertroeteld! Vandaag was een hele goede droom, maar morgen zou ik mijn droom mee het eiland op nemen, besloot ik. Nu eerst maar aan tafel, buon appetito!

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design