Toon filters
Sluit filters

Villa Gufo

Italië, Toscane/Elba, San Marcello Pistoiese

  • Belvilla
Al vanaf:
€6.767,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villa Gufo

Deze charmante structuur is gesitueerd in een oude boerenwoning, gelegen op een landgoed met een privézwembad in de prachtige Apennijnen, boven het dorpje San Marcello Pistoiese.

Het bestaat uit 4 verschillende huisjes/appartamentjes op de begane grond dus is perfect voor groepen of verschillende families die samen reizen.
De oude terracotta vloeren en de houten balkenplafonds geven het een authentieke en charmante uitstraling. De sfeervolle open haarden in de woonkeukens zorgen voor een behaaglijke warmte op koelere dagen.
Voor het huis kunt u in alle rust buiten zitten en genieten van het mooie uitzicht. Het zwembad biedt verkoeling op warme dagen.

U bereikt il Gufone via een deels onverharde weg. Winkels en een restaurant vindt u in het op 3 kilometer afstand gelegen San Marcello Pistoiese.

Vanaf het landgoed kunt u mooie wandelingen door de Apennijnen maken en genieten van de prachtige natuur. De steden Pistoia, Lucca en het prachtige Florence met haar vele bezienswaardigheden, musea en monumenten, liggen alle binnen een afstand van 70 kilometer en zijn zeker een bezoek waard.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design