Toon filters
Sluit filters

Le Ville negli Olivi

Italië, Ligurië, Tovo San Giacomo

  • Belvilla
Al vanaf:
€1.911,-
Bekijk Aanbod

Informatie Le Ville negli Olivi

Vakantiehuizen met wellnesscentrum op 8 km van zee in de heuvels boven Finale Ligure. Deze badplaats heeft de Italiaanse sfeer goed weten te behouden. Het bestaat uit drie districten; Finale Marina, Finalpia en Finalborgo. In alle districten vindt u gezellige pleintjes en historische gebouwen.
De residence bestaat uit een hotel met wellnessfaciliteiten, een restaurant en 10 vrijstaande vakantiehuizen. Er zijn drie gezamenlijke zwembaden (9 x 7 m, diep 0.70 - 1.30 m), (12 x 4 m, diep 0.70 - 1.30 m), waarvan 1 verwarmd (10 x 9 m, diep 0.70 - 1.30 m) en een bubbelbad. In het wellnesscentrum vindt u o.a. een Turks stoombad, sauna, jacuzzi en hammam. Daarnaast kunt u genieten van schoonheidsbehandelingen en massages.

In de tuin zijn fitnesstoestellen, een fitnessparcours en een speeltuin met trampoline. In het restaurant kunt u de heerlijkste streekproducten en ingrediënten uit de eigen tuin proeven, zoals diverse vruchten en zelfgemaakte olijfolie. Gezamenlijke wasmachine. Parkeergelegenheid op het terrein, garage op aanvraag beschikbaar.
De 10 vrijstaande vakantiehuizen van Residence Ponente (80 - 90 m²) liggen in groepjes van 2 of 3 huizen bij elkaar. Enkele vakantiehuizen hebben een eigen BBQ. De vakantiehuizen zijn sfeervol ingericht en hebben vrolijk gekleurde muren en parketvloeren.
Het is mogelijk een kinderbedje aan te vragen voor 15,- per nacht.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design