Toon filters
Sluit filters

Loano 2 Village

Italië, Ligurië, Loano

  • Belvilla
Al vanaf:
€1.062,-
Bekijk Aanbod

Informatie Loano 2 Village

Op vakantiepark Loano2Village kies je voor een appartement of een studio. Alle woningen bevinden zich op verschillende locaties en liggen op de begane grond, eerste, tweede of derde verdieping. Een lift is aanwezig. De appartementen hebben een aparte woonkamer met slaapgelegenheid, airconditioning en een kluisje. Alle woningen hebben een kitchenette en een deur naar een eigen terras of balkon met zitje. Alle hebben ook 2 ligbedden en een parasol bij het gezamenlijke zwembad.

Studio (IT-17025-13) voor 2 tot 3 personen. In de studio vind je een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden en een eenpersoons slaapbank. Er is een badkamer met douche en toilet.

Appartement (IT-17025-14) voor 2 tot 4 personen. Er eis een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Er is een badkamer met douche en toilet.

Appartement (IT-17025-15) voor 2 tot 4 personen. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Je maakt gebruik van een badkamer met douche en toilet. Er is een koffiezetapparaat, een waterkoker en een minibar. Bij aankomst staat er een fruitmand voor je klaar. Er is wifi voorhanden.

Appartement (IT-17025-16) voor 4 tot 6 personen. Er zijn 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed. Slaapkamer 2 heeft twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met douche en toilet.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design