Toon filters
Sluit filters

Residence Vico Large

Italië, Italiaanse Meren, Idro

  • Belvilla
Al vanaf:
€720,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residence Vico Large

De 22 appartementen op Residence Vico zijn in een halve maan om het zwembad gelegen, waardoor alle beschikken over een prachtig uitzicht. De appartementen zijn netjes en kleurrijk ingericht en alle voorzien van een kluisje.

Wij bieden appartementen voor 2-4 personen (50m²)(IT-25074-23) met slaapbank in de woonkamer en aparte slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Voor 4-6 personen hebben we iets grotere appartementen (62m²)(IT-25074-21) met een slaapbank in de woonkamer en twee aparte slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Ook voor 4-6 personen maar aan de linkerkant van het gebouw voor een prachtig, weids uitzicht zijn de appartementen (65m²)(IT-25074-22) met slaapbank in de woonkamer en twee aparte slaapkamers. Voor een grotere groep zijn er de, door een deur verbonden, appartementen op twee verdiepingen voor 4-8 personen (100m²) (IT-25074-28). Twee woonkamers met ieder een slaapbank, twee slaapkamers, twee keukenhoeken en twee badkamers. Ideaal voor twee gezinnen!

Er is een kleine fitnessruimte. Draadloze internetverbinding bij de receptie. PC met internetverbinding in de bar. Gezamenlijke wasmachine en wasdroger.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design