Toon filters
Sluit filters

Appartement Brezza Di Mare

Italiƫ, Toscaanse Kust, Porto Azzurro, Isola D'Elba

  • Happy Home
Al vanaf:
€605,-
Bekijk Aanbod

Informatie Appartement Brezza Di Mare

Residence Brezza di Mare is gevestigd in een rustig deel van Porto Azzurro, op slecht enkele minuten afstand van het centrum. (circa 450m). Porto Azzurro ligt op ongeveer 13 km ten zuidwesten van di Portoferraio, de hoofdstad. Het eiland Elba staat voor zon en zee, ideaal voor een plezierige en ontspannen vakantie.
Het eiland heeft veel te bieden voor de sportliefhebbers en degenen die willen genieten van een dynamische vakantie met familie en/of vrienden. Er zijn ook vele outdoor activiteiten te beoefenen zoals zeilen, surfen, duiken en dankzij het afwisselende landschap kunt u wandelen en mountainbike. Touroperators bieden leuke tours naar de mooiste plekjes van het eiland. Porto Azzurro met Portoferraio, Marciana Marina en Capoliveri zijn bij zonsondergang erg levendig en mooi, u heeft een ruime keuze aan typische restaurants en winkels, de meeste van hen beschikken over de bekende Italiaanse merken. Om de avond voor te zetten zijn er leuke pubs en trendy uitgaansgelegenheden, in Porto Azzurro kunt u de heerlijkste ijsjes proeven.

Residence Brezza di Mare is samengesteld uit twee gebouwen met in het midden een heerlijk zwembad. Het complex biedt ruime appartementen op de begane grond of de eerste verdieping. Ze zijn smaakvol ingericht en uitgerust met ruime balkons met een tafel en stoelen om buiten te eten. Elke kamer heeft een directe telefoonlijn en beschikt over internet. De meeste appartementen zijn voorzien van airconditioning, tegen een wekelijkse prijs. Verder is er een speelplaats voor kinderen, geopend recreatiegebied achter de woning, een gemeenschappelijke ruimte met barbecue, tafeltennistafel en jeu-de-boules speelveld. Bij residence Brezza di Marre zijn ook georganiseerde zwem en- fitness lessen voor kinderen en volwassenen te volgen. Residence Brezza di Mare is een ideale keuze voor families met kinderen of vrienden die op zoek zijn naar een ontspannen verblijf in een levendige omgeving.

De overgang van Piombino naar Portoferraio / Elba kan het beste vooraf geregeld worden via www.mobylines.it.

Populair in Italiƫ

Ontwikkeld door Luv Design