Toon filters
Sluit filters

Il Seccatoio

Italië, Toscane, Cortona

  • Happy Home
Al vanaf:
€659,-
Bekijk Aanbod

Informatie Il Seccatoio

Dit vakantiehuis maakt deel uit van een landgoed met vier huizen, drie daarvan worden ter beschikking gesteld voor verhuur aan vakantiegasten.

De eigenaar zelf woont ook op het landgoed.



De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen. Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over een privé buitenruimte en kunt u gebruik maken van het gezamenlijke buitenzwembad. Op het perceel bevindt zich een restaurant voor de gasten. Diner en ontbijt kan worden gereserveerd. Wijn en olijfolie kunt u ook ter plaatse kopen. De toegang tot het landgoed is over een 700 meter onverharde weg.



Het nabijgelegen Cortona is een gezellig en leuk Toscaans stadje om een terrasje te pakken, een hapje te eten, winkelen, bezoek aan museum of om lekker door de schuin oplopende straatjes te wandelen. Het uitzicht over de omgeving en het Trasimeno meer is hier ook fantastisch. Bij het Trasimeno meer u heerlijk ontspannen op de mooie stranden gelegen rondom het meer. Castiglion Fiorentino is ook een leuk stadje in de buurt van de woning om even een hapje te eten. Voor een dagtrip kunt u een bezoek brengen aan de wat verder gelegen kunststeden Siena en Arezzo.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design