Toon filters
Sluit filters

Belvedere

Italië, Toscaanse Kust, Botrici

  • Happy Home
Al vanaf:
€798,-
Bekijk Aanbod

Informatie Belvedere

Rustig gelegen op een heuvel, aan de kant van de zee, staat villa Belvedere, even buiten het dorpje Botrici. De woning ligt met meerdere woningen tussen het groene landschap verscholen en heeft een overweldigend uitzicht over het Lago Massaciuccoli en de Ligurische Zee. De villa (600 m2) heeft een privé zwembad in een prachtige, van alle gemakken voorziene tuin.
Huisdieren zijn in de villa toegestaan, dit is echter wel afhankelijk hoe groot en van welk ras. Wij raden u aan bij boeken hiervoor contact met ons op te nemen.



Op 9 km afstand van de villa ligt Viareggio, een badplaats die ook bij de Italianen zeer geliefd is. De plaats heeft één van de mooiste stranden van Italië. Langs het strand loopt een boulevard waaraan diverse luxe kleding winkels gevestigd zijn. Hier vindt u de exclusieve Italiaans haute-couture.


Leuke locaties om te bezoeken zijn Pietrasanta (15 km) met mooi marmer beeldhouwwerk, de marmer stad Carrara (20 km), Lucca (28 km), Cinque Terre (78 km) de beroemde vijf dorpjes tegen de rotswand aan ?geplakt? en natuurlijk Florence (101 km).

U ziet het, Italië en met name de Toscaanse kust is ideaal om vakantie te vieren en volop te genieten!

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design