Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Pieve A Elici (Itv394)

Italië, Toscaanse Kust, Pieve A Elici

  • Happy Home
Al vanaf:
€607,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Pieve A Elici (Itv394)

In de heuvels boven Viareggio staat deze rustieke woning met een prachtig eigen karakter. Op de begane grond heeft u een woonkamer, keuken, eetkamer met haard en (hout)oven. Daarnaast nog een tweepersoons slaapkamer. Ook beneden is een badkamer, die buitenom te bereiken is. De beneden verdieping heeft een uniek, rustiek karakter door de bogen en het metselwerk.


De eerste etage (via de buitentrap bereikbaar) heeft voor u een keuken, woon- en eetkamer met haard en een badkamer en slaapkamer ter beschikking. Vanaf deze etage kunt u via een trap naar de 2e etage waar twee slaapkamers en een bad aanwezig zijn. De tuin biedt een prachtig uitzicht over de stad Viareggio, het meer van Massaciuccoli en de zee.





Bezoek tijdens uw vakantie de marmer stad Carrara, de historische plaats Lucca (15 km) en de scheve toren van Pisa (25 km). Stap eens het strand op bij Viareggio, dit zijn de mooiste stranden van Italië. Op het meer van Massaciuccoli zijn boottochten mogelijk.


Bezoek aan de oever van het meer ook het operagebouw dat speciaal voor Puccini is gebouwd. Hier worden iedere jaar tijdens een festival enkele van zijn opera?s opgevoerd.

De Toscaanse kust blijft je verbazen. Een ideale vakantiebestemming!

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design