Toon filters
Sluit filters

25-daagse Grand Voyage naar het Verre Oosten (per Emirates)

Nederland, , Dubai

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€2.298,-
Bekijk Aanbod

Informatie 25-daagse Grand Voyage naar het Verre Oosten (per Emirates)


Grand Voyage van Dubai naar Shanghai (per Emirates) ****


Ontdek het mystieke Verre Oosten tijdens deze 25-daagse cruise van Dubai naar Shanghai! Begin april vertrekt de 4-sterren Costa Fortuna voor een Grand Voyage naar prachtige bestemmingen in het mystieke Verre Oosten. En de prijs? Deze is zoals u van ons gewend bent! Inclusief vliegreis per topairline Emirates met 30 kg ruimbagage p.p. (terugvlucht per Airbus A380!), alle transfers, 21-daagse cruise met alle maaltijden aan boord, 1 hotelnacht in Dubai, 2 volle dagen in Shanghai en een halve dagexcursie Shanghai! U verblijft in centraal gelegen 4-sterren hotels o.b.v. logies en ontbijt.



Na de vliegreis per Emirates en de hotelovernachting in Dubai scheept u zich in op de stijlvolle Costa Fortuna. Omdat u 's ochtends aankomt en de volgende dag pas inscheept heeft u alle tijd om kennis te maken met het bijzondere Dubai, alvorens het cruiseschip aan haar unieke vaarroute begint. In het programma zijn schitterende bestemmingen opgenomen. Ervaar de Bollywood-cultuur, enorme steden en koloniale geschiedenis in India en sta versteld van de contrasten en combinaties van oost en west in Singapore en Hong Kong. In Vietnam maakt u kennis met het oorlogsverleden van Ho Chi Minhstad en staat de badplaats Nha Trang garant voor hagelwitte stranden, wuivende palmbomen en helderblauw zeewater. Daarnaast meert de Costa Fortuna aan en het veelzijdige Japanse Naha. De eindbestemming van deze droomcruise is Shanghai, een fantastische metropool waar u nog 2 volle dagen verblijft. Na de ontscheping volgt eerst een halve dagexcursie (inbegrepen) waarbij u een bezoek brengt aan Chinatown en de Bund, een promenade in het centrum met indrukwekkende koloniale bouwwerken en een geweldig uitzicht op de moderne wolkenkrabbers aan de andere kant van de rivier. Verder bezoekt u de Yu Yuan tuinen en een parelfabriek. Aansluitend volgt de transfer naar uw hotel. De volgende dag heeft u tijd om Shanghai op eigen gelegenheid te ontdekken. Ook kunt u ervoor kiezen om optioneel een dagexcursie te boeken waarbij u o.l.v. een Engelssprekende gids een bezoek brengt aan Zhujiajiao, ook wel het Venetië van het Oosten genoemd. Deze 'waterstad’ kenmerkt zich door talloze kanalen, bruggen, pittoreske witte huizen en vele restaurants en theehuizen die doen denken aan lang vervlogen tijden. Bewonder deze oude handelstad vanaf het water en doorkruis de vele kanaaltjes per gondel (boottocht niet inbegrepen). Daarnaast bezoekt u de Oriental Pearl TV-toren, het populaire Xintiandi district met chique café’s, restaurants en boetiekjes, en het Shanghai Zijdemuseum. Tevens is lunch in een lokaal restaurant inbegrepen. U heeft deze laatste dag een late check-out, zodat u de hele dag nog de beschikking heeft over uw hotelkamer. In de avonduren volgt de transfer naar de luchthaven van Shanghai voor uw terugvlucht per Airbus A380 van Emirates naar Amsterdam. Het einde van een onvergetelijke reis!



Uw hotels


Voorafgaand aan de cruise verblijft u 1 nacht in een uitstekend en centraal gelegen 4-sterren hotel in Dubai o.b.v. logies en ontbijt. Uw kamer is minimaal voorzien van een badkamer met bad/douche en toilet en TV.



Na afloop van de cruise verblijft u 1 nacht en 1 dag (dagkamer) in een uitstekend en centraal gelegen 4-sterren hotel in Shanghai op loopafstand van de metro en o.b.v. logies en ontbijt. Uw kamer is minimaal voorzien van een badkamer met bad/douche en toilet en TV. Op dag 24 heeft u een late check-out, zodat u de hele dag nog de beschikking heeft over uw hotelkamer. In de avonduren volgt de transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Amsterdam.



5e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor de vijfde keer op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013 en 2014 ontvangt Stip Reizen ook in 2015 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de beste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al viermaal eerder in de wacht wist te slepen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich door het grote aantal verkochte cruises van Costa van alle andere reisorganisaties uit Nederland, Belgie en Luxemburg te onderscheiden. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design