Toon filters
Sluit filters

Baia Lara

Nederland, Turkse Rivièra, Antalya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€525,-
Bekijk Aanbod

Informatie Baia Lara


Zonvakantie Turkije - Baia Lara *****


Boek nu uw zonvakantie naar het zonovergoten Turkije en verblijf in het luxe 5-sterren Baia Lara Hotel in Lara! Dit fraaie hotel is onderdeel van de welbekende Baia-keten, welke bekend staat om het minimalistische design en de high-quality service. Bovendien verblijft u in Baia Lara op basis van Ultra All Inclusive. U profiteert dus van veel extra's en het zal u aan niets ontbreken! 



De ligging van dit fijne hotel en het scala aan voorzieningen maken uw zonvakantie compleet! Zo ligt Baia Lara direct aan het zandstrand van het populaire Lara aan de Turkse Rivièra. Geniet van heerlijke specialiteiten in één van de restaurant, drink een verfrissend drankje aan de bar of ga lekker zonnebaden bij het zwembad terwijl de kinderen zich uitleven in het aquapark met diverse glijbanen. Daarnaast kunt u zich (tegen betaling) heerlijk laten verwennen in het Spa & Beauty centrum met o.a. sauna, Turks bad, stoombad, massage en jacuzzi. Ook sport- en spelliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de vele faciliteiten die het hotel op dit vlak biedt. Een potje tennis, beachvolley of bowlen... het behoort o.a. tot de mogelijkheden. Tevens heeft u ruim de keus uit diverse ongemotoriseerde (gratis) en gemotoriseerde watersporten (tegen betaling).   



Ook een uitstapje naar Antalya is zo gemaakt! Bezoek het historisch centrum van de populaire badplaats Antalya met verschillende pleinen en moskeeën of ga lekker winkelen in de hoofdstraat. Voor een gezellig avondje uit moet u in het Beachpark zijn, een bekend uitgaanscentrum in Antalya met bars en restaurants.   

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design