Toon filters
Sluit filters

Concorde De Luxe Resort

Nederland, Turkse Rivièra, Antalya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Concorde De Luxe Resort


Zonvakantie Turkije - Concorde De Luxe *****


Concorde De Luxe Resort is een van de bijzondere themahotels van Lara, zoals de naam doet vermoeden is het hotel gebouwd in de vorm van een Concorde. Dit luxe hotel heeft een serene en ontspannen uitstraling en beschikt over stijlvolle, ruime kamers en alle denkbare faciliteiten. Zo heeft u ruime keus uit diverse restaurants en bars en kunt u aan één van de zwembaden heerlijk ontspannen, terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad of het aquapark met spectaculaire waterglijbanen. Ook het fraaie strand is direct bij het hotel gelegen. Strijk neer op één van de ligbedden of huur een privé cabana, zodat u in alle rust van de zon en het strand kunt genieten.



Tijdens uw zonvakantie in Concorde De Luxe kunt u naast zonnen en zwemmen diverse sporten en activiteiten uitoefenen. In het Carpe Diem Spa Center kunt u heerlijk onthaasten en de dagelijkse beslommeringen even vergeten, u waant zich in een andere wereld. De sauna, het Turks bad en de fitnessruimte staan kosteloos tot uw beschikking. Tegen betaling kunt u genieten van heerlijke massages en behandelingen. Dagelijks is er een gevarieerd animatieprogramma. Dit is slechts een greep uit het totale aanbod aan faciliteiten... Concorde De Luxe Resort biedt nog veel meer! 



Concorde De Luxe is de juiste keuze als u van een rustige en ontspannen zonvakantie wilt genieten. Het hotel ligt direct aan het strand van Lara en op slechts 12 km ligt Antalya met een historisch centrum en vele winkels. Zo geniet u van de rust, maar zoekt u ook gemakkelijk het levendige Antalya op.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design