Toon filters
Sluit filters

Fame Residence Lara & Spa

Nederland, Turkse Rivièra, Antalya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€452,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fame Residence Lara & Spa


Zonvakantie Turkije - Fame Residence Lara & Spa *****


Fame Residence Lara & Spa is een uitstekend 5-sterren tophotel van de bekende Fame-keten. In het Fame Residence Lara & Spa kunt u volledig tot rust komen en optimaal genieten van zon, zee en strand! Het hotel ligt namelijk direct aan het Lara (zand)strand. U verblijft gedurende deze zonvakantie Turkije o.b.v. All Inclusive. 



Het 5-sterren Fame Residence Lara & Spa heeft u veel te bieden. Naast enkele restaurants waar u heerlijk kunt dineren, een binnen- en buitenzwembad, een wellnessgedeelte en diverse sport- en spelactiviteiten verblijft u op basis van All Inclusive! Dat betekent inclusief ontbijt, lunch, diner, drankjes en nog veel meer extra's. 



U bevindt zich op ca. 16 km. van de bekende Turkse badplaats Antalya. Het hotel biedt u tegen een voordelig tarief een shuttleservice naar het centrum van Antalya. U kunt dus makkelijk een dagje deze gezellige stad met haar vele terrasjes, cafés en winkeltjes bezoeken. In de omgeving vindt u ook diverse andere prachtige bezienswaardigheden, zoals de 'Ruïnes van Perge', de Düdenwatervallen, Pamukkale en het Karaalioglu Park!



Kom dus heerlijk genieten van uw zonvakantie Turkije in Fame Residence Lara & Spa.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design