Toon filters
Sluit filters

Grand Park Lara

Nederland, Turkse Rivièra, Antalya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€299,-
Bekijk Aanbod

Informatie Grand Park Lara


Zonvakantie Turkije - Grand Park Lara ****+


Boek nu een heerlijke zonvakantie naar het in mei 2013 geopende Grand Park Lara. Dit prachtige 4-sterren-plus hotel is gelegen in de bekende hotelwijk Lara, nabij het sfeervolle Antalya. Dit is uw kans om tegen scherpe prijzen in het fantastische Lara te verblijven!



Grand Park Lara biedt haar gasten moderne kamers en diverse faciliteiten voor een aangenaam verblijf. In de fraai aangelegde tuin is het zwembad met apart kinderbad en glijbaan gelegen en op ca. 200m afstand van het hotel treft u het privéstrand aan, waar u heerlijk kunt ontspannen onder de zonnestralen en een duik kunt nemen in het helderblauwe zeewater. De diverse restaurants serveren u heerlijke maaltijden en het animatieteam zorgt voor dagelijkse entertainment in de vorm van shows en activiteiten. Bent u op zoek naar rust en ontspanning? Bezoek dan het wellnessgedeelte met o.a. sauna, hammam en massages.



Naast zon, zee en strand heeft Antalya u nog meer te bieden! Trek erop uit en bekijk de romantische jachthaven, proef de Oosterse sferen op de bazars en bewonder de prachtige watervallen van Düden.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design