Toon filters
Sluit filters

IC Green Palace

Nederland, Turkse Rivièra, Antalya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€469,-
Bekijk Aanbod

Informatie IC Green Palace


Zonvakantie Turkije - IC Green Palace *****


Een absolute aanrader voor een zonovergoten Ultra All Inclusive zonvakantie aan de Turkse Rivièra! Hotel IC Green Palace is gelegen aan het privéstrand van Kundu en biedt u alle luxe en verwennerij om onbezorgd op zonvakantie te gaan. Boek uw zonvakantie Turkije naar IC Green Palace bij Antalya en kom als herboren thuis!



IC Green Palace ligt direct aan het prachtige privéstrand van Kundu en op ca. 25 km. afstand van Antalya, de ‘parel’ van de Turkse Rivièra met tal van restaurants, winkeltjes en historische bezienswaardigheden. U kunt vanuit IC Green Palace eenvoudig met het openbaar vervoer een bezoek brengen aan deze gezellige stad! Bovendien zijn er in de omgeving nog diverse andere historische bezienswaardigheden waaraan u een bezoek kunt brengen, namelijk:  'Ruïnes van Perge', de Düdenwatervallen, Pamukkale en het Karaalioglu Park!



In het hotel IC Green Palace zal het u ook aan niets ontbreken, want u verblijft hier op basis van Ultra All Inclusive, inclusief alle maaltijden, snacks, lokale (non-)alcoholische drankjes en diverse ontspannings- en sportfaciliteiten.



IC Green Palace biedt u alle ingrediënten voor een heerlijke zonvakantie aan de Turkse Rivièra!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design