Toon filters
Sluit filters

Royal Wings

Nederland, Turkse Rivièra, Antalya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€568,-
Bekijk Aanbod

Informatie Royal Wings


Zonvakantie Turkije - Royal Wings *****


Kom heerlijk genieten van een Ultra All Inclusive zonvakantie aan de Turkse Rivièra! Het prachtige 5-sterren resort Royal Wings biedt u werkelijk alle ingrediënten voor een geslaagde topvakantie! Het hotel ligt direct aan het bekende Lara strand dat via de tuin te bereiken is en biedt vele faciliteiten voor jong en oud.



Terwijl u tot rust komt onder de Turkse zon kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in het waterparadijs met maar liefst 3 buitenzwembaden, 9 waterglijbanen, een lazy river en een golfslagbad. Daarnaast zijn er diverse sport- en spelactiviteiten en zorgt het animatieteam voor een leuk en afwisselend entertainmentprogramma. Het restaurant serveert heerlijke gerechten kunt en bij de vele bars kunt u terecht voor een verkoelend drankje.



De sfeervolle badplaats Antalya is de ideale bestemming voor een zonvakantie. Geniet van zon, zee, strand, bekijk de mooie natuur of kies voor een dagje cultuur. Het centrum van Antalya ligt op ca. 17 km afstand van het hotel en is eenvoudig te bereiken met een taxi of minibus. Slenter hier door de authentieke straatjes, geniet van de Oosterse sferen en bekijk de romantische jachthaven. Voor shopliefhebbers is een bezoek aan de diverse bazars van Antalya een aanrader, waar u terecht kunt voor onder meer kleding, tassen en sieraden. Bewonder ook zeker de schitterende watervallen van Düden, het bekendste natuurfenomeen van Antalya en omgeving.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design