Toon filters
Sluit filters

Titanic Resort Hotel

Nederland, Turkse Rivièra, Antalya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Titanic Resort Hotel


Zonvakantie Turkije - Titanic Beach Resort *****


Welkom aan boord! Het luxe 5-sterren hotel Titanic Beach Resort is gebouwd in de stijl van het beroemde schip de Titanic. In het Titanic Beach Resort, één van de bekendste hotels aan de Turkse Rivièra, ontbreekt het u aan werkelijk niets! Boek snel uw onvergetelijke zonvakantie Turkije nú en laat u heerlijk in de watten leggen. U verblijft op basis van Ultra All Inclusive!



Het heerlijke hotel Titanic Beach Resort, dat in de winter van 2013-2014 is gerenoveerd, heeft u enorm veel te bieden. Wat dacht u van diverse binnen- en buitenrestaurants, gezellige bars, verschillende zwembaden en waterglijbanen voor volwassenen en kinderen. Of een ligging aan een heerlijk privé-strand (Lara)? Alsof dat nog niet genoeg is verblijft u ook nog eens op basis van Ultra All Inclusive. Als dat geen genieten is...



U bevindt zich op ca. 12 km. van de bekende Turkse badplaats Antalya. U kunt dus gemakkelijk een dagje deze gezellige stad met haar vele terrasjes, cafés en winkeltjes bezoeken. In de omgeving vindt u ook diverse andere prachtige bezienswaardigheden, zoals de 'Ruïnes van Perge', de Düdenwatervallen, Pamukkale en het Karaalioglu Park!



Boek deze heerlijke zonvakantie Turkije en verblijf o.b.v. Ultra All Inclusive in het zeer populaire Titanic Beach Resort.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design