Toon filters
Sluit filters

WOW Kremlin Palace

Nederland, Turkse Rivièra, Antalya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€416,-
Bekijk Aanbod

Informatie WOW Kremlin Palace


Zonvakantie Turkije - WOW Kremlin Palace *****


Stip Topper! Waan u op het Rode Plein in Moskou en geniet van al het moois dat dit luxe 5-sterren hotel, in stijl van het echte Kremlin, u en uw gezin te bieden heeft! U verblijft in het WOW Kremlin Palace in Turkije met verzorging o.b.v. Ultra All Inclusive. Dit hotel ligt in de beroemde en bruisende Turkse badplaats Antalya. Dè ideale locatie om te genieten van een luxe zonvakantie!



Het WOW Kremlin Palace is een kopie van het Kremlin in Moskou en daarom een uniek en bijzonder hotel. Dit 5-sterren hotel biedt u naast de fantastische uitstraling ook diverse binnen- en buitenzwembaden, luxe faciliteiten, heerlijk eten en drinken en is gelegen aan het privéstrand. Wat wenst u nog meer op uw zonvakantie Turkije?



U bevindt zich op ca. 17 km. van de bekende Turkse badplaats Antalya. U kunt dus gemakkelijk een dagje deze gezellige stad met haar vele terrasjes, cafés en winkeltjes bezoeken. In de omgeving vindt u ook diverse andere prachtige bezienswaardigheden, zoals de 'Ruïnes van Perge', de Düdenwatervallen, Pamukkale en het Karaalioglu Park!



Boek deze heerlijke zonvakantie Turkije en verblijf o.b.v. Ultra All Inclusive in het unieke hotel WOW Kremlin Palace.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design