Toon filters
Sluit filters

Voyage Bodrum

Nederland, Turkse Westkust, Bodrum

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€429,-
Bekijk Aanbod

Informatie Voyage Bodrum


Zonvakantie Turkije - Voyage Bodrum *****


U verblijft tijdens deze fantastische zonvakantie in Bodrum in het prachtige en ruim opgezette 5-sterren Voyage Bodrum! Het complex is gelegen aan zee en op slecht 1 km afstand van het bruisende centrum van Bodrum. U verblijft ook nog eens op basis van Ultra All Inclusive! Het zal u tijdens uw vakantie dan ook aan niets ontbreken!



Voyage Bodrum heeft luxe en comfortabele kamers en is rustig gelegen, zodat u helemaal tot rust zult komen. Er is een groot buitenzwembad die omringd wordt door een zonneterras met ligbedden en parasols. Met maar liefst 3 bars en 2 restaurants heeft u genoeg keuze uit hapjes en drankjes. Er zijn ook sport- en spelactiviteiten zoals steps, tafeltennis en biljart. Let op: De minimale leeftijd van gasten in dit hotel is 16 jaar.



In Bodrum kunt u de levendige jachthaven bezichtigen en kennis maken met de fascinerende geschiedenis van dit gebied. Er zijn diverse historische bezienswaardigheden, zoals de Petrusburcht, fundamenten van een Mausoleum, stadswallen en een oud Grieks theater. Een absolute tip is om het indrukwekkende, centraal gelegen middeleeuws kasteel van Bodrum te bezichtigen. Dit kasteel herbergt tevens een aantal interessante musea die u een goede indruk geven van de rijke geschiedenis van deze havenstad. Bodrum is tevens een populaire vakantiebestemming voor Westerse toeristen geworden. De stad herbergt vele gezellige winkeltjes, terrasjes en restaurantjes waar u heerlijk kunt genieten van culinair Turkije.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design