Toon filters
Sluit filters

Fame Residence

Nederland, Turkse Rivièra, Kemer

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€398,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fame Residence


Zonvakantie Turkije - Fame Residence *****


Boek nu uw zonvakantie naar Turkse Rivièra en verblijf o.b.v. All Inclusive in het luxe 5-sterren Fame Residence. Dit hotel is in Kemer echt een begrip, maar inmiddels ook in Nederland. En dat is niet voor niets! Geniet van een hartelijk service en een bijzonder gunstige ligging, in het centrum van Kemer én direct aan het strand.



Kemer is zonder twijfel één van de leukste badplaatsen van de Turkse zuidkust. Deze badplaats beschikt over een gezellig centrum met tal van leuke winkels, bars en restaurants. Slenter lekker over de prachtige boulevard, breng een bezoek aan de jachthaven van Kemer (Marina) en bezoek het Moonlight Park. Op 10 kilometer van de stad zijn bovendien de prachtige watervallen van Göynük te vinden. Wilt u de verdere omgeving verkennen? Breng eens een bezoek aan de karakteristieke dorpjes Beldibi, Göynük, Kiris, Phaselis en Tekirova.



In hotel Fame Residence zal het u ook aan niets ontbreken. Dit hotel biedt u een scala aan faciliteiten. Naast o.a. een buitenzwembad met zonneterras, meerdere restaurants en bars en een miniclub beschikt het hotel ook over een eigen Spa & Wellnesscenter. U verblijft bovendien o.b.v. All Inclusive. Een ideale locatie voor een prachtige zonvakantie Turkije.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design