Toon filters
Sluit filters

Sidekum

Nederland, Turkse Rivièra, Side

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€406,-
Bekijk Aanbod

Informatie Sidekum


Zonvakantie Turkije - Sidekum*****


Het luxe 5-sterren Sidekum hotel in het gezellige Side is een heerlijk resort om uw vakantie door te brengen. Het heeft een prachtige ligging, een ruim aanbod aan faciliteiten en is, niet geheel onbelangrijk, ook nog eens erg scherp geprijsd! Gedurende uw welverdiende zonvakantie verblijft u daarnaast o.b.v. All Inclusive. Kortom; de perfecte keuze voor uw vakantie!



Ga heerlijk aan het zwembad liggen, ontspan in het Spa Center met o.a. een sauna en Turks bad. Geniet van het uitgebreide All Inclusive-concept. In het Sidekum hotel komt u werkelijk niets tekort. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit hotel een zeer goede beoordeling op Zoover krijgt. De fantastische prijs-kwaliteitverhouding, de centrale ligging en de goede persoonlijke service, zorgen er mede voor dat dit een topper in ons aanbod is!



Wilt u tijdens deze zonvakantie Turkije ook iets van de omgeving zien? Breng dan een bezoek aan het oude en historisch centrum van Side. In deze stad vindt u enorm veel historische overblijfselen, waardoor het aandoet als een openluchtmuseum. De restanten van de oude Griekse Tempel en het Romeinse theater zijn absoluut een bezoekje waard. Ook vindt u in de omgeving veel archeologische opgravingen zoals Perge en Selge.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design