Toon filters
Sluit filters

Sueno Beach Side

Nederland, Turkse Rivièra, Side

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€548,-
Bekijk Aanbod

Informatie Sueno Beach Side


Zonvakantie Turkije - Sueno Beach Side *****


Direct aan het strand en slechts 1 km van het oude en historische centrum van het populaire Side, vindt u het 5-sterren hotel Sueno Beach Side. Dit luxe hotel heeft niet alleen een geweldige ligging maar beschikt ook over vele faciliteiten die uw vakantie naar Turkije gegarandeerd een succes maken. Zo zijn er 2 hoofdrestaurants en divers diner in alle à-la-carte restaurants (vooraf te reserveren) waar u zich culinair kunt laten verwennnen. Daarnaast zijn er vele bars waar u kunt genieten van de lekkerste drankjes.



De maar liefst 6 zwembaden en aquapark met 7 glijbanen staan garant voor een vakantie vol zwemplezer. Voor kinderen is verder een mini- en tienerclub en Lunapark met draaimolen, mini-treintje en reuzenrad (geopend op vaste tijden, tegen betaling). Daarnaast verblijft u in Sueno Beach Side o.b.v. (Ultra) All Inclusive zodat het u tijdens deze heerlijke zonvakantie Turkije aan werkelijk niets zal ontbreken.



Wilt u tijdens deze zonvakantie Turkije ook iets van de omgeving zien? Breng dan op eigen gelegenheid een bezoek aan het oude en historisch centrum van Side. Deze stad is een groot openluchtmuseum, u vindt er vele overblijfselen van vroeger tijden. De restanten van de oude Griekse Tempel en het Romeinse theater zijn een bezoekje waard. Ook vindt u in de omgeving veel archeologische opgravingen zoals Perge en Selge.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design