Toon filters
Sluit filters

Club Paradiso

Nederland, Turkse Rivièra, Alanya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€389,-
Bekijk Aanbod

Informatie Club Paradiso


Zonvakantie Turkije - Club Paradiso *****


Het zeer populaire Club Paradiso is een fantastisch hotel nabij Alanya. Club Paradiso heeft een mooie ligging bovenop een heuvel waardoor u een fantastisch uitzicht heeft over de zee en Alanya. De uitgebreide faciliteiten en uitstekende service zorgen voor een onbezorgde zonvakantie Turkije! 



Ook heerlijk ontspannen behoort met deze All Inclusive Plus zonvakantie Turkije tot de mogelijkheden. Kom volledig tot rust in het wellnessgedeelte met o.a. een sauna en Turks bad of geniet van de zon op de ligbedden bij het zwembad of op het strand, dat vlakbij het hotel ligt. Doet u liever iets actiefs? U kunt ook zwemmen, tennissen, tafeltennissen, aan uw conditie werken in de fitnessruimte en nog veel meer! Tevens zijn er diverse (extern aangeboden) watersporten beschikbaar in de directe omgeving. De keuze is aan u!



Vergeet ook zeker niet om een bezoek te brengen aan Alanya. Deze gezellige stad aan de kust heeft veel gezellige terrasjes, cafés en restaurantjes, maar ook het nachtleven is erg gezellig in Alanya. Boek snel uw zonvakantie naar Turkije en geniet in Club Paradiso.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design