Toon filters
Sluit filters

Club Mega Saray

Nederland, Turkse Rivièra, Belek

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€562,-
Bekijk Aanbod

Informatie Club Mega Saray


Zonvakantie Turkije - Club Mega Saray *****


Club Mega Saray is al geruime tijd één van de tophotels in Belek. Gebouwd in een tuin van ca. 120.000m2 vindt u hier alles wat u zich kunt wensen: rust, ruimte, maar ook de talrijke activiteiten en volop facliliteiten zoals het schitterende strand en mooie zwembaden zorgen ervoor dat jong en oud zich hier prima kan vermaken.



Het hotel doet zijn naam eer aan: Mega Saray betekent namelijk Mega Paleis! De vele faciliteiten van dit 5-sterren hotel bieden u volop vermaak. Wat dacht u van een heerlijk diner in één van de 7 restaurants? Of neem een duik in één van de zwembaden en beleef volop waterpret met de glijbanen. Ook diverse sportactiviteiten als beachvolleybal en waterpolo behoren tot de mogelijkheden. Maar ook ontspanning in de vorm van een Turks bad en sauna is ook mogelijk. Een animatieprogramma met shows, muziek en spelletjes zorgt gedurende de dag en de avond voor entertainment.



Wilt u een dagje de omgeving van Belek verkennen? Dat is zeker aan te raden want Belek biedt in de naaste omgeving prachtig ongerepte natuurgebieden, romantische zandduinen begroeid met pijnbomen, dichte eucalyptuswouden en kilometers lange stranden die uitnodigen tot een strandwandeling. Kortom, een heerlijke (Ultra) All Inclusive zonvakantie voor het hele gezin beleeft u in Club Mega Saray!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design