Toon filters
Sluit filters

Limak Atlantis

Nederland, Turkse Rivièra, Belek

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€469,-
Bekijk Aanbod

Informatie Limak Atlantis


Zonvakantie Turkije - Limak Atlantis *****


Limak Atlantis is een mooi, modern hotel biedt u een uitmuntende service, leuke animatie, vriendelijk personeel en nette kamers. En dat alles aan de prachtige Turkse Rivièra. In Limak Atlantis vindt u alle ingrediënten voor een ontspannen zonvakantie in Belek.



Kom heerlijk tot rust in het mooie hotel Limak Atlantis. Dit hotel met schone kamers biedt u veel faciliteiten voor waterplezier, maar ook om diverse andere sportactiviteiten uit te voeren of heerlijk te ontspannen in het wellnessgedeelte. Geniet in de diverse restaurants en barretjes van een heerlijk hapje en drankje! Heeft u nog meer nodig voor een heerlijke zonvakantie Turkije?



Limak Atlantis ligt in de badplaats Belek aan de Turkse Rivièra. Belek is omgeven door schitterende natuur met zandduinen, pijnbomen en eucalyptuswouden. De badplaats Belek is internationaal bekend om haar vele golfbanen. In Belek is tevens de Kursunlu waterval te vinden, wat werkelijk een wonder van de natuur is! Geeft u meer om culturele bezoeken? Belek ligt in de omgeving van de Hellenistische stad Perge, waar u één van de grootste amfitheaters ter wereld vindt. 



Twijfel niet en boek snel uw zonvakantie Turkije naar de prachtige badplaats Belek!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design