Toon filters
Sluit filters

Titanic Deluxe

Nederland, Turkse Rivièra, Belek

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€499,-
Bekijk Aanbod

Informatie Titanic Deluxe


Zonvakantie Turkije - Titanic Deluxe *****


Breng uw zonvakantie door in het 5-sterren Titanic Deluxe in de mondaine badplaats Belek, dat in april 2013 haar deuren opende. Het hotel is schitterend gelegen aan een rivier en wordt omgeven door groen. Met talrijke faciliteiten en een uitgebreide Ultra All Inclusive formule zal het u aan niets ontbreken tijdens uw zonvakantie in het zonnige Turkije! Alle maaltijden, drankjes en vele extra's zijn inbegrepen, zodat u zorgeloos vakantie kunt vieren! 



Het super-de-luxe Titanic Deluxe is onderdeel van de Titanic hotelketen, die staat voor uitstekende kwaliteit, service en comfort! Dat ziet u onder meer terug in de vele faciliteiten waarover het hotel beschikt. De prachtige, groots aangelegde tuin grenst aan de rivier en is werkelijk een plaatje. In de tuin bevinden zich meerdere zwembaden, waaronder een zoutwaterbad, een bad met maar liefst 7 glijbanen, een olympisch bad en diverse kinderbaden. Het is heerlijk vertoeven op één van de ligbedjes, terwijl uw kinderen volop waterpret beleven. Wilt u liever naar het strand? De shuttleservice van het hotel brengt u gratis naar het privé-strand zo'n 1.200m verderop.



Verder kunt u gebruik maken van het ruime aanbod aan faciliteiten op het gebied van sport en ontspanning. Ga bijvoorbeeld de strijd met elkaar aan tijdens een potje beachvolleybal of doe mee met één van de activiteiten die het animatieprogramma voor u in petto heeft. Het is heerlijk ontspannen in het uitgebreide wellnessgedeelte van maar liefst 13.000m2, waar u kosteloos gebruik kunt maken van het Turks bad, de sauna, het binnenbad, de sneeuwkamer en de stoombaden. Tegen betaling kunt u tevens een verkwikkende massage en/of schoonheidsbehandeling bijboeken. Het smaakvolle entertainmentprogramma met o.a. spectaculaire shows zorgt ieder moment van de dag voor volop vertier.   



En heeft u nog tijd over? Verken dan ook zeker de prachtige omgeving van Belek met ongerepte natuurgebieden, zandduinen, pijnboombossen en eucalyptuswouden. Of sla een balletje op één van de vele golfbanen in de omgeving. De badplaats Belek is internationaal bekend om haar vele golfbanen. In Belek is tevens de Kursunlu waterval te vinden, wat werkelijk een wonder van de natuur is! Niet alleen natuur, maar ook cultuur is volop aanwezig in Belek. Zo vindt u in de omgeving de Hellenistische stad Perge met één van de grootste amfitheaters ter wereld. Verder kunt u nog een bezoek brengen aan de nabijgelegen badplaatsen Antalya of Side.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design