Toon filters
Sluit filters

Delphin Deluxe

Nederland, Turkse Rivièra, Alanya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€533,-
Bekijk Aanbod

Informatie Delphin Deluxe


Zonvakantie Turkije - Delphin Deluxe *****


Delphin Deluxe is hét adres voor een onbezorgde zonvakantie vol luxe en comfort. Dit hotel ligt direct aan het prachtige strand van Okurcalar en middenin een prachtig groene omgeving. U verblijft o.b.v. Ultra All Inclusive! Boek snel uw strandvakantie Turkije naar het prachtige 5-sterren Delphin Deluxe, gelegen nabij Alanya.



Delphin Deluxe biedt u alle faciliteiten die u wenst gedurende uw zonvakantie in Turkije. Of u nu wil sporten, heerlijk relaxen in het Spa Center of lekker ontspannen aan de rand van het zwembad, het is allemaal mogelijk in Delphin Deluxe. Bovendien wordt er een gratis shuttleservice naar de gezellige badplaatsen Side en Alanya verzorgd! Uw gehele strandvakantie in Delphin Deluxe is o.b.v. Ultra All Inclusive. Dat wordt genieten...



Het is een aanrader om de gezellige badplaats Side te bezoeken. Deze antieke havenstad heeft nog diverse bezienswaardigheden van vroeger. Vergeet ook zeker niet om een bezoek te brengen aan Alanya. Deze gezellige stad aan de kust heeft veel gezellige terrasjes, cafés en restaurantjes, maar ook het nachtleven is erg gezellig in Alanya.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design