Toon filters
Sluit filters

Hotel Andels Berlin

Nederland, Berlijn, Berlijn

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€84,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Andels Berlin


Stedentrip Berlijn - Andel’s by Vienna House Berlin ****+


Een absolute topaanbieding! In samenwerking met de gerenommeerde hotelketen Vienna International hebben wij een spectaculair arrangement samengesteld naar het prachtige en exclusieve designhotel Andel’s by Vienna House Berlin.



Dit 4-sterren hotel is gunstig gelegen nabij het populaire Alexanderplatz en beschikt over een zeer stijlvolle, eigentijdse inrichting en talloze faciliteiten als 2 restaurants en een bar op de bovenste verdieping vanwaar u prachtig uitzicht heeft over Berlijn. Daarnaast is er een wellnessgedeelte met o.a. fitnessruimte, sauna, stoombad en jacuzzi waar u tijdens uw verblijf gratis gebruik van mag maken. 



Of u nu houdt van eindeloos winkelen, genieten van een hapje en drankje óf cultuur snuiven, in Berlijn kan het allemaal! Nergens vindt u een groter contrast tussen het heden en het verleden: moderne architectuur wisselt zich hier af met monumentale en historische gebouwen die de rijke cultuur van deze stad laten zien. Bezoek bijvoorbeeld de Berlijnse muur, Checkpoint Charlie of het Olympisch Stadion.



Boek nu een stedentrip inclusief verblijf in het luxe designhotel Andel’s Berlijn en ontdek bruisend Berlijn!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design