Toon filters
Sluit filters

Ideal Prime Beach

Nederland, Egeïsche Zee, Marmaris

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€349,-
Bekijk Aanbod

Informatie Ideal Prime Beach


Zonvakantie Turkije - Ideal Prime Beach *****


Ideal Prime Beach is een luxe 5-sterren hotel in de bruisende badplaats Marmaris, dat in 2011 haar deuren opende na een grondige renovatie. Het hotel is onderdeel is van de IP hotelketen, dat bekend staat om de keur aan faciliteiten, verzorgde kamers en uitstekende keuken. Ideal Prime Beach is uitermate geschikt voor een zonvakantie met het hele gezin!



Geniet van een boekje op het zonneterras, terwijl uw kinderen volop waterpret beleven in het zwembad, of neem deel aan de activiteiten die het animatieteam voor u organiseert (denk aan show, sport en spel). Voor een verfrissend drankje kunt u terecht bij één van de bars en in de restaurants heeft u de keuze uit diverse verrukkelijke gerechten en snacks. U verblijft op basis van Ultra All Inclusive, dus u zult werkelijk niets tekort komen. Verder biedt het hotel u ook op sportief gebied voldoende mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een potje tafeltennis, beachvolley of biljart? Voor uw ontspanning kunt u gratis gebruik van het binnenbad, de sauna en het Turks bad. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling tegen betaling bij te boeken.



Marmaris is bij uitstek een goede bestemming voor een heerlijk ontspannen zonvakantie in Turkije. Marmaris ligt in een prachtige baai met een ruime jachthaven. De stad heeft 2 grote uitgaanscentra (Bar Street en Long Beach) en diverse mooie, maar smalle stranden. In Icmeler, dat op ca. 2 kilometer van uw hotel ligt, zijn de stranden echter breder. Vanuit Marmaris kunt u ook diverse leuke excursies ondernemen, zoals duiktochten of een excursie naar Pamukkale en Efeze. U hoeft zich dus geen moment te vervelen in Marmaris en omgeving!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design